روز جهانی رادیو و تاریخچه ی نامگذاری آن

1 0

دسته بندی: دانستنی ها بازدید: 1800 تاریخ: ۱۳۹۹/۱۲/۱۳

13 فوریه ؛ روز جهانی رادیو

اگر در انتقال اطلاعات از جایی به جای دیگر دچار سختی و مشکل شوید، قطعاً جهان اطراف برای تان بزرگتر به نظر می رسد. در گذشته، مردم مجبور بودند که مسافت های طولانی را طی کنند تا بتوانند با یک نفر در نقطه دیگری صحبت کنند اما زمان که گذشت، کم کم نامه های نوشتاری روی کار آمدند و همچنین ایده ها و موسیقی های مختلف در طول جهان جابجا شدند. بعد از این که رادیو اختراع شد، ناگهان انتقال اطلاعات به صد ها کیلومتر آن طرف تر، به یک کار ساده تبدیل شد و کل جهان با یکدیگر ارتباط برقرار کردند و زندگی آن ها دیگر مانند قبل سخت نبود به همین دلیل روز رادیو را به عنوان یک تحول بزرگ در جهان جشن می گیرند.

روز جهانی رادیو

تاریخ روز رادیو

تاریخچه روز رادیو و نامگذاری روز جهانی آن

امواج رادیویی توسط شخصی به نام هنریچ هرتز کشف شد که قبلاً هم امواج الکترومگنتیک را کشف کرده بود. امواج رادیویی می تواند در فرکانس 30 هرتز و 300 گیگاهرتز عمل کند. این امواج توسط دستگاهی به نام ترنسمیتر انتقال پیدا می کنند. در نهایت این امواج توسط ریسیور یا دریافت کننده رادیو دریافت می شوند که به سیستم آنتن متصل شده است.

کشف امواج رادیویی به قبل از سال 1890 برمی گردد. اولین بار هم در همان موقع کلمه رادیو انتخاب شد. چنانچه در مطلب اختراع رادیو در بخش دیگری از نمناک خواندید، اولین کنداکتور رادیو توسط فردی فرانسوی به نام ادوارد برانلی ساخته شد. تا قبل از آن، همه انواع ارتباطات بدون سیم بودند اما در نهایت رادیو در سراسر جهان انتقال پیدا کرد.

امواج رادیویی

رادیو راهی سریع برای انتقال اطلاعات بود، بسیار قبل تر از نمایش های تلویزیونی، تئاتر های رادیویی وجود داشتند. اکنون هم اطلاعات و نمایش های رادیویی به صورت بی سیم یا باسیم رد و بدل می شود. ارتباط بی سیم در قرن 19 نامگذاری شد که رادیو ها و دیگر انواع تکنولوژی را شرح می داد. رادیو بی سیم می تواند اطلاعات را بدون نیاز به اتصال، به کابل ها و کنتاکتور ها انتقال دهد.

آیتم هایی با امواج رادیویی بی سیم شامل گوشی های هوشمند، لپ تاپ و پرینتر هستند. دستگاه های با سیم هم از طریق اتصال دو آیتم با یک سیم به یکدیگر کار می کنند که دیتا را از طریق کابل تلویزیون، مایکروویو، اجاق گاز و ماهواره ها انتقال می دهند. در نهایت همه این ها باعث شد که روز جهانی رادیو در بیست و سوم سپتامبر سال 2010 نامگذاری شود. اولین بار روز جهانی رادیو در 13 فوریه سال 2012 جشن گرفته شد و یونسکو هم رادیو را به عنوان یک مدیوم رسانه قدرتمند معرفی کرد.

 روز جهانی رادیو

چند فکت و جزئیات جالب درباره رادیو

اختصار AM مخفف مدولاسیون دامنه FM مدولاسیون فرکانس است.

اولین ایستگاه رادیویی تجاری ، KDKA در پیسبورگ در پنیسیلوانیا بود.

اولین رادیوی FM در سال 1939 ساخته شد.

جالب است بدانید مارکونی که اولین رادیو را در سال 1896 ساخته بود، هنوز نتوانسته بود که از طریق یک سیگنال، صدا را انتقال دهد. صدای رادیویی در اوایل سال 1900 انتقال پیدا کرد. تقریباً اعتبار حقیقی رادیو به نیکولا تسلا مربوط می شود که طراحی آن را در سال 1892 انجام داده است که البته مارکونی زمینه آن را فراهم کرده بود.

در آخر جا دارد بگوییم

رادیو مخاطبان بسیار زیادی داخل ماشین، داخل کافه، اینترنت و درون فروشگاه ها دارد. رادیو همه جا هست و تنها مدیوم رسانه ای محسوب می شود که اخبار محلی، آب و هوایی، ورزشی، سخنرانی ها و موسیقی را هنگام انجام کارهای دیگرتان به اطلاع شما می رساند. شما به راحتی حین گوش دادن به رادیو میتوانید کار دیگری هم انجام دهید.

رادیو یک رسانه عاطفی و شخصی است و می تواند روحیه شما را تغییر دهد، فشار خون تان را بالا پایین کند، جراحت و زخم های روحی را بهبود ببخشد و شما را به سمت رویاهایتان تشویق نماید. رادیو شبیه به یک دوست قدیمی است که همه چیز را برای شما تعریف می کند.

نظرتان را ارسال کنید

ایجاد حساب کاربری جدید در ایمافایل

شما باعضویت درایمافایل؛ بلافاصله می توانید فایل های آموزشی وپژوهشی خودرابرای فروش عرضه کنید

عضویت در ایمافایل

نماد اعتماد، نشان ملی ، مجوزها و گواهینامه ها/با اطمینان از ایمافایل خرید کنید

logo-samandehi
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایمافایل است