جدیدترین فایل ها

200سوال تستی با جواب از کتاب روانشناسی بازی دکتر احمدوند 200سوال تستی با جواب از کتاب روانشناسی بازی دکتر احمدوند قیمت: 18,000 تومان
200 سوال تستی با جواب از کتاب روانشناسی مرضی کودک دکتر حسین آزاد 200 سوال تستی با جواب از کتاب روانشناسی مرضی کودک دکتر حسین آزاد قیمت: 18,000 تومان
150 سوال تستی با جواب  از کتاب مبانی فلسفی برنامه درسی (بر اساس مفاهیم کتاب ارنشنتاین و هاپکینز) 150 سوال تستی با جواب از کتاب مبانی فلسفی برنامه درسی (بر اساس مفاهیم کتاب ارنشنتاین و هاپکینز) قیمت: 15,000 تومان
100 سوال تستی با جواب از کتاب درآمدی به جامعه شناسی" اثر بروس کوِئن 100 سوال تستی با جواب از کتاب درآمدی به جامعه شناسی" اثر بروس کوِئن قیمت: 15,000 تومان
خلاصه نکات کلیدی و مهم کتاب "بنیادهای علم سیاست" (عبدالرحمن عالم) خلاصه نکات کلیدی و مهم کتاب "بنیادهای علم سیاست" (عبدالرحمن عالم) قیمت: 15,000 تومان
100 سوال تستی چهار گزینه‌ای با جواب از کتاب «بنیادهای علم سیاست» عبدالرحمن عالم 100 سوال تستی چهار گزینه‌ای با جواب از کتاب «بنیادهای علم سیاست» عبدالرحمن عالم قیمت: 15,000 تومان
خلاصه ای از کتاب "فلسفه علوم اجتماعی" بنتون و کرایب خلاصه ای از کتاب "فلسفه علوم اجتماعی" بنتون و کرایب قیمت: 15,000 تومان
100 سوال تستی با جواب کتاب "فلسفه علوم اجتماعی" تألیف تد بنتون و یان کرایب 100 سوال تستی با جواب کتاب "فلسفه علوم اجتماعی" تألیف تد بنتون و یان کرایب قیمت: 15,000 تومان
100 سوال تستی با جواب فصل نهم: تدوین گزارش ارزیابی کتاب ارزشیابی آموزشی دکتر بازرگان 100 سوال تستی با جواب فصل نهم: تدوین گزارش ارزیابی کتاب ارزشیابی آموزشی دکتر بازرگان قیمت: 15,000 تومان
100 سوال تستی با جواب فصل هشتم: تفسیر نتایج برای قضاوت و تصمیم‌گیری آموزشی کتاب ارزشیابی آموزشی دکت 100 سوال تستی با جواب فصل هشتم: تفسیر نتایج برای قضاوت و تصمیم‌گیری آموزشی کتاب ارزشیابی آموزشی دکت قیمت: 15,000 تومان

نتایج علمی خواندنی درباره خوردن گوشت حلال

1 0

دسته بندی: دانستنی ها بازدید: 1832 تاریخ: ۱۳۹۶/۸/۲۶

از آن‌جا که از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده حلال بودن گوشت، نوع ذبح حیوان است، مطالعاتی در این زمینه انجام شده است که نشان می‌دهد روش‌های مختلف کشتار روی کیفیت و ترکیبات بیوشیمیایی گوشت و خواص فیزیکی مثل رنگ گوشت و هم‌چنین خواص میکروبی آن، پس از مرگ حیوان تأثیرگذار است.

محققان مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران طی مطالعات طیف‌سنجی اعلام کردند پروتئین میوگلوبین که یک پروتئین بافت ماهیچه‌ای است تحت کشتار حلال ساختار فشرده‌تری نسبت به میوگلوبین غیرحلال دارد و رادیکال‌های فعال اکسیژن تولید شده هنگام اندرکنش میوگلوبین غیرحلال با ماده تخریب کننده پروتئین، بیشتر است.

بنا بر این گزارش، اعمال شرایط گوارشی بر دو پروتئین نشان داد نمونه حلال هضم راحت‌تری نسبت به نوع غیرحلال داشته است. تأثیر حرارت بر میوگلوبین غیرحلال منجر به تجمعات بیشتری در آن می‌شود که هم راستا با اکسایش بیشتر این نمونه، باعث اختلال در عملکرد آنزیم‌های گوارشی بر هیدرولیز پروتئین می‌شود.

بر اساس این مطالعات، دستگاه سنجش بافت نیز نشان می‌دهد بافت غیرحلال هنگام جویدن سختی و مقاومت بیشتری نسبت به بافت ماهیچه‌ای حلال دارد. خاصیت افزایش رادیکال‌های فعال اکسیژن در میوگلوبین غیرحلال می‌تواند در عوارض و پیچیدگی‌های بیماری دیابت نقش ایفا کند.

این پژوهش توسط الناز حسینی، دانشجوی کارشناسی ارشد در رشته بیوفیزیک با راهنمایی دکتر علی اکبر موسوی موحدی در مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران انجام شد.

لازم به ذکر است که مصرف محصولات حلال طی سال‌های اخیر در سراسر جهان رشد صعودی داشته و صنعت غذای حلال که عمدتاً بر فراورده‌های گوشتی تمرکز دارد، به یک صنعت پردرآمد تبدیل شده است.
-
منبع: جهان نيوز

نظرتان را ارسال کنید

ایجاد حساب کاربری جدید در ایمافایل

شما باعضویت درایمافایل؛ بلافاصله می توانید فایل های آموزشی وپژوهشی خودرابرای فروش عرضه کنید

عضویت در ایمافایل

نماد اعتماد، نشان ملی ، مجوزها و گواهینامه ها/با اطمینان از ایمافایل خرید کنید

logo-samandehi
تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به ایمافایل است